Jablonec nad Nisou
WINTER EDITION

Běhej s mapou

Běhej s mapou - Jablonec nad Nisou
Zveřejněny pokyny k závodu
11. 12. 2020



Po rozkliknutí tlačítka nahoře se můžete podívat na ty nejdůležitější informace k závodu. Těšíme se na Vás!


Zveřejněny popisy kontrol
10. 12. 2020



Právě jsme zveřejnili popisy kontrol. Podívejte se na které objekty zavítáte na vaší trati.


Letošní sezóna byla narušena již dvakrát koronavirem. Chceme ji jako pořadatelé MS 2021 důstojně ukončit, a proto přijměte pozvání na malý závod těsně před Vánoci. Podmínky budou omezené, ale přijet, zaběhnout si krátký závod, dostat v cíli horký nápoj a doma porovnat mezičasy, to snad vše půjde. Navíc startovné je dobrovolné, přispět libovolným příspěvkem můžete na zajímavý projekt.

Datum: neděle 13. 12. 2020

Centrum: Areál firmy Kitl s. r. o., Pasířská 3299 / 60, Jablonec nad Nisou

Příjezd a parkování: Nebude pořadateli organizováno. Parkujte mimo závodní prostor, dodržujte dopravní značení a naše doporučení parkování i příchodu do areálu. Vše bude uvedeno v pokynech. Je zakázáno parkovat přímo u areálu firmy.

Prostor závodu: Městská část Žižkův vrch a okolí

Mapa: Kitlův revír, 1 : 4 000, ekv. 2 m, ISSprOM 2019, stav listopad 2020, autor: Zdeněk Sokolář, rozměr A4, mapa bude vodovzdorně upravena.

Popisy kontrol: pouze na mapě ve formě piktogramů

Terén: Park, městská roztroušená zástavba a příměstský lesík s řadou skal, kamenů aj. Kopcovitý s řadou komunikací.

Ukázka mapy 1Ukázka mapy 2

Organizace startu, přihlášek a limit počtu účastníků: Akce proběhne v průběhu celého dne, startovat je možné od 9:30 do 14:30. V každé minutě odstartuje právě jeden běžec, tedy je možné odbavit celkem 300 závodníků. Přijeďte prosím pouze na svůj čas a nezdržujte se prosím v centru závodů déle než je nutné, neshlukujte se a dodržujte aktuálně platná vládní nařízení

Start: intervalový, dodržujte odstup 2 m a vyznačené koridory, neshlukujte se při čekání na svůj start, je v blízkosti centra

Prezentace: není, veškeré dotazy je třeba řešit předem on-line, dohlášky ani změny na místě možné nebudou, změna účastníka v rámci kategorie možná je – uvede tuto skutečnost na startu a při vyčítání.

Přihlášky: Přes speciální přihláškový formulář na https://behejsmapou.cz/registrace/. Vyplníte zde:

  • jméno a příjmení
  • registrační číslo ČSOS (pokud máš)
  • SportIdent čip (pokud máš)
  • kategorie
  • startovní čas, ve kterém chceš odstartovat
  • email

Vaši přihlášku lze zkontrolovat a podívat se na vaše soupeře zde: https://behejsmapou.cz/prihlasky/.


Změny kategorie či odhlášky po termínu přihlášek: Pouze na e-mailu prihlasky@behejsmapou.cz.


Vklady:

Dobrovolné - každý účastník může a nemusí přispět dle vlastního uvážení. Před i po závodě. Dobrovolný příspěvek lze zaslat na účet 2101540486 / 2010 nebo do pokladničky v centru. Po zaplacení nutných nákladů (tisk map, materiál atp.) budou všechny prostředky zaslány Nadaci Ivana Dejmala na projekt Zvýšení stability lesních porostů na Liberecku, protože bez stromů a lesů orientační běžci nebudou mít kde běhat.


Systém ražení: Sportident – elektronický. Jeden SI čip nesmí být v jednom závodě použit dvakrát. Označovací jednotky systému SportIdent budou nastaveny do režimu bezdotykového ražení BEACON.

Mytí: není k dispozici

Šatny: pořadatel nezajišťuje, použijte vlastní vozy

Občerstvení: pořadatel nezajišťuje, teplý nápoj pro každého účastníka v cíli. Podpořte cestou zpět domů nějakou restauraci, která musela být skoro dvě měsíce uzavřena.


Hlavní funkcionáři:

Ředitel závoduJan Picek
Web / IT / přihláškyJakub Ransdorf
Stavitel tratíDan Wolf


Upozornění: Závodí se na vlastní nebezpečí. Vezměte v úvahu aktuální situaci a zvažte účast, pokud patříte do skupiny rizikových osob. Prosíme, neúčastněte se akce, pokud jste nachlazení, nemocní či máte jiné příznaky nemoci. Buďte ohleduplní k ostatním. Dodržujte veškerá aktuální nařízení vlády ohledně nošení roušek ve vnitřních prostorách a tam, kde nelze udržet rozestup 2 m. Udržujte rozestupy alespoň 2 metry, neshlukujte se s osobami, se kterými nesdílíte domácnost, nevystavujte riziku pořadatele, apod.


Ochrana osobních údajů a fotografování (GDPR):

Přihlášením každý účastník souhlasí se zveřejněním svých osobních údajů, a to v podobě přihlášky, startovní listiny a výsledků na webu akce, v pokynech pro účastníky a v centru. V průběhu akce budou pořizovány zpravodajské fotografie sloužící k informování veřejnosti o proběhlé akci atd. v souladu s § 89 zákona č. 89/2012 sb., Občanského zákoníku. Dále zde mohou být pořizovány fotografie k osobní potřebě závodníků (jako vzpomínka na závody, pro propagaci klubu OB) zejména z vyhlašování výsledků dne a doběhu do cíle. V případě, že nesouhlasíte s fotografováním, oznamte to explicitně fotografovi.


Další koronavirová opatření

Závodníci musí mít zakrytá ústa a nos, a to všude při pohybu v centru závodu, na startu i v cíli z důvodu ochrany pořadatelů a ostatních účastníků.

V době samotného závodu v lese závodník zakrytá ústa a nos mít nemusí. Doporučujeme nákrčníky, které po odstartování lze jednoduše shrnout na krk a po doběhu nasadit.

Prezentace není, veškeré změny/odhlášky provádějte přes e-mail prihlasky@behejsmapou.cz.

Vyhlášení výsledků není.

Výsledky budou k dispozici pouze online.



Další informace: Jan Picek, +420 608 324 456, info@behejsmapou.cz, v pokynech závodů (vyjdou v pátek 11. prosince)



Těší se na vás Dan Wolf, Kuba Ransdorf, Honza Picek a další kamarádi